loader image

Oleron Visspecialist

In opdracht van een Oleron Visspecialist (Jan Barnhoorn) heeft Bravenboer Management een 3e viswinkel mogen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.  

Jan Barnhoorn gaat deze nieuwe uitdaging aan met zijn vrouw Fiona Hoek en zullen een prachtige winkel runnen in Heemstede. De liefde die Jan heeft voor verse en eigengemaakte producten is voelbaar tijdens het hele proces. 

Met dank aan de juiste bouwteam leden hebben we met een eigen ontwerp, lichtconcept en inmiddels ruime ervaring in de Visbranche Jan Barnhoor een eigen identiteit mogen geven. 

Bijzonder aan dit project was de uitstekende samenwerking binnen het opgetrokken bouwteam en de zeer snelle bouwtijd 

 

Adres Zandvoortselaan 167 te Heemstede
Project Totaal concept Viswinkel
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2018
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering 


Het Groene Paleis

In opdracht van Rokin 65 BV heeft Bravenboer Management een van de meest toonaangevende en markante gebouwen op het Rokin te Amsterdam mogen transformeren naar een nieuwe Horeca concept.   

 Het NRC gebouw heeft zo’n eigen identiteit dat het een uitdaging was om voor de opdrachtgever juist hier op de b.g.g. een nieuw horeca concept uit te rollen. N.a.v. het voorlopig ontwerp van architect Prast & Hoofd heeft Bravenboer Management i.s.m. de opdrachtgever en Frans van Hooijdonk Lichtontwerp hier heel eigen draai aan gegeven.  

De locatie op het Rokin bleek een logistieke uitdaging die voor veel creatieve oplossingen heeft gezorgd. Tijdens dit bijzondere en intensieve proces hebben we hier een unieke prestatie geleverd.  

 Bijzonder aan dit project was de intensiteit en zeer korte bouwtijd, complexiteit en logistieke uitdagingen.   

 

Adres Rokin 65 te Amsterdam
Project Retail – Horeca en evenement
Projectomvang €950.000,-
Jaar uitvoering 2017
Betrokkenheid Projectmanagement incl. aansturing ontwerp en lichtconcept


Visspecialist Martin den Heijer

Visspecialist Martin den Heijer is geopend vanaf oktober 2017 en gevestigd in de Fahrenheitstraat te Den Haag. Martin in een specialist bij uitstek en blinkt uit in zijn haring en vooral verse vis. Naast hem staat zijn vrouw Helene die samen met hem de drijvende krachten zijn voor deze bijzonder mooie viswinkel.  

Bravenboer Management heeft het vertrouwen van de fam. Den Heijer gekregen, om met het inmiddels eigen geworden Cross-over concept deze viswinkel te ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.   

Ook hier hebben wij middels ons eigen ontwerpteam een unieke viswinkel in Den Haag mogen neerzetten. Het interieur, materiaal en samenhang tussen verkoop en horeca maakt deze winkel tot een eenheid.  

 

Adres Fahrenheitstraat 656 te Den Haag
Project Aankoop, transformatie  en ontwikkeling van de winkelruimte naar Viswinkel 
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2015
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering


Stadsbrug Havelberg Duitsland

Bravenboer Management heeft samen met Haaring Betonbouw en Streetlife een stalenbrug mogen plaatsen in Havelberg te Duitsland. Deze brug is volledig uit Cortenstaal vervaardigd en doet dienst als een fiets en loopbrug voor een nationale tentoonsteling.   

 

Adres Havelberg Duitsland
Project Plaatsen Cortenstalen burg
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2015
Betrokkenheid Projectmanagement & uitvoering


Wijn en Beleving – Fase 1 en 2

Wijn en Beleving is een nieuw concept op de Dam 40 te Schiedam. De uniciteit van deze wijn bar gaat verder dan alleen het schenken van de wijnen per glas. Het concept maakt dat de beleving van de klant verder gaat dan allen het drinken van een goed glas wijn. Om dit te ervaren zult u echt zelf eens langs moeten gaan.  

De samenvoeging van de 2 panden t.b.v. de uitbreiding heeft Bravenboer in 2015 volbracht en zal medio Q1- 2018 de toevoeging van het achterhuis eveneens begeleiden.

 

Adres Dam 40 te Schiedam
Project Transformatie en samenvoegen bestaande horeca
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2015 (2018 volgt fase 3)
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering


Wijn en Beleving – Fase 3

Na het afronden van Fase 1 (samenvoeging van twee panden) is per januari 2018 begonnen aan de ontwikkeling van de twee panden aan de Dam 40-42 en deze verder door te ontwikkelen tot het nieuwe concept van Wijn en Beleving.  

De huidige wijnbar van Linda en Herbert Herreur zal een volledige upgrade en transformatie ondergaan, waarna een ieder naast de wijnen per glas ook kan genieten van heerlijke vers gemaakte hapjes. Dit maakt de “Beleving” compleet.  

Bravenboer Management heeft deze transformatie mogen realiseren. Er is tijdens een intensief proces een prachtige nieuwe beleving in het centrum van Schiedam gerealiseerd. 

Van ontwerp, tot uitvoering en ontwikkeling heeft Bravenboer Management de nodige en professionele ondersteuning gehad van: 

– Gemeente Schiedam m.b.t. twee subsidie trajecten 

– Punt 7 – Frans van Hooijdonk Lichtontwerp 

– My Label – Ontwerp en 3D visualisatie 

– Vito Bouw – Gevel renovatie 

Adres Dam 40-42 te Schiedam
Project Retail samenvoeging – ontwerp en transformatie 
Projectomvang €100.000,-
Jaar uitvoering 2018
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal


Woning – Amstelveen

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Bravenboer een prachtig jaren ’30 woning in Amstelveen mogen transformeren tot een compleet nieuwe woonvilla. Door het toepassen van ons bouwteam model hebben wij een prachtig eindresultaat mogen behalen die op het niveau van uitvoering en kosten zijn geslaagd.  

De goede samenwerking tussen bouwteam en opdrachtgever hebben hier voor gezorgd. Zonder deze cohesie was dit eindresultaat niet mogelijk. Met dank aan Cor Koper bouwbedrijf te Heerhugowaard.

 

Adres Amstelveen
Project Transformatie jaren ’30 woning
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Woonvilla – Utrecht

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Bravenboer een prachtig kantoorpand uit het jaar 1905 in Utrecht mogen “terug” transformeren naar een nieuwe woonvilla. Door wisselwerking tussen opdrachtgever en bouwmanagement is er een prachtig eindresultaat ontstaan.  

De goede samenwerking tussen opdrachtgever en Bravenboer hebben gezorgd voor een schitterende woning. Zonder deze wisselwerking had dit niet kunnen worden volbracht.

 

Adres Utrecht
Project Transformatie woning uit jaar 1905
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016 – 2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Woonvilla – Scheveningen

Bravenboer Management heeft voor een particulieren opdrachtgever een prachtige woonvilla uit het jaar 1905 mogen transformeren. Het bouwteam is er in geslaagd om de wensen van de klant via de architect naar de werkelijkheid over te halen. Hierdoor heeft het pand weer de status die het verdiend.  

Met dank aan de bouwteamleden:  Gosker Ontwerp en architectuur – Thibouw – Scheffers Elektrotechnisch installateur & Janssen Klimaat installatie  

 

Adres Scheveningen
Project Transformatie woning uit jaar 1905
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Visspecialist Stevenshof

Visspecialist Stevenshof is een jonge en dynamische viswinkel in het winkelcentrum Stevenshof te Leiden Zuid. De viswinkel wordt gerund door de gebroeders Hoek uit Katwijk. Deze ongelooflijk enthousiast broers weten met hun drive deze winkel in korte tijd op de kaart te zetten met kwaliteit en een uniek concept.

Bravenboer Management heeft het vertrouwen van de familie Hoek gekregen om met een eigen Cross-over concept deze, inmiddels 2e, viswinkel te mogen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.

 

Met een eigen ontwerpteam bestaande uit een Architect, Lichtontwerper, Huisstijladviseur, Interieur leverancier (vries-/koel). Bakoven leverancier en een goede opdrachtgever hebben wij, mede door goede management, een totaal nieuw concept weten neer te zetten.

 

Adres Stevensbloem 163 te Leiden
Project Transformatie casco winkelruimte naar Viswinkel
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering


52° Noord – Jachthaven Paviljoen Amsterdam

52 Noord B.V. is een jonge en enthousiaste Amsterdamse ontwikkelaar die bijzondere plekken creëert. Het ambitieuze en ondernemende team heeft een frisse kijk op gebieds- en projectontwikkeling, met een hart voor de watersport. Door het binnenhalen van een tender van de Gemeente Amsterdam aan de Spaklerweg / Korte Ouderkerkerdijk heeft 52 Noord deze unieke locatie aan het water weten te transformeren. Openkele minuten varen van de grachten is door 52 Noordeen stadshaven met honderd ligplaatsen i.c.m. een eigentijds horecapaviljoen met groot terras herrezen. George Marina zorgt hier voor een fantastische sfeer en uiteraard een heerlijke lunch, borrel, diner alsook privé-evenementen.

Bravenboer Management is benaderd om zicht toe te voegen als totaal management binnen het ontwerp team en als opdrachtgever. Door het unieke Cross-over concept van Bravenboer Management zijn klant–budget & planning als afbouw samengevoegd. Dit heeft geresulteerd in een uniek gebouw op een unieke locatie.

 

Adres Spaklerweg 10 te Amsterdam
Project Realisatie Jachthaven Paviljoen
Projectomvang € 2.500.000,-
Jaar uitvoering 2016-2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal


 EBLO seatings

lreblo0638EBLO Seating B.V. is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het leveren van chauffeursstoelen voor alles wat rijdt en vaart. EBLO heeft voor alle zittende werkplekken een passende oplossing.

Door de jaren heen en door wat schaalvergroting was het niet meer mogelijk de activiteiten voort te zetten in hun bedrijfspand in Krimpen a/d IJssel.

Bravenboer Management is benaderd om als totaal management op te treden en mee te denken over alternatieven voor uitbreiding, nieuwbouw of verhuizing naar een bestaand pand. Na het opstellen van verschillende scenario’s met bijpassende Investeringsbegrotingen is uiteindelijk gekozen voor een verhuizing met bijpassende verbouwing in combinatie met nieuwbouw.

Dit heeft geleid tot de aankoop van het oude Pullman Matrassen kantoor en de loods op het industrieterrein de Geer te Zwijndrecht. Daar verrijst door het toepassen van een uniek bouwteamconcept het nieuwe hoofdkantoor van EBLO Seating BV.

Adres Schrijnwerkersstraat 10 te Zwijndrecht
Project Revitalisering Kantoor en Loods
Projectomvang € 1.200.000,-
Jaar uitvoering 2013-2015
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal


Javapark

javastraaticonIn opdracht van een investeringsmaatschappij heeft Bravenboer Management in winkelgebied ‘Cronjé’ te Haarlem een plan ontwikkeld om een bestaande Rabobank met bovenliggende kantoorruimte en achterliggende woningen te herontwikkelen. De bestaande situatie heeft ruimte gemaakt voor een volledig nieuwe Rabobank met een nieuw concept. Tevens is ruimte gevonden om op en achter de Rabobank 18 wooneenheden te ontwikkelen.

Bravenboer Management wist d.m.v. het opzetten van een beperkt bouwteam het ontwerp van architectenbureau Jaap Dijkma op te leveren binnen 10 maanden. Met dank aan de bouwteam leden HEEMBOUW, TES installatietechniek, Van Dijk & Korteland.

Bijzonder aan dit project was de uitstekende samenwerking binnen het opgetrokken bouwteam en de zeer snelle bouwtijd.

Adres Julianapark 58 & Javastraat 59 te Haarlem
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 2.000.000,-
Jaar uitvoering 2013-2014
Betrokkenheid Projectmanagement & Bouwdirectie


Fahrenheitstraat 642-644

img1270

In opdracht van een Investeringsmaatschappij heeft Bravenboer Management een plan ontwikkeld om een bestaande winkel te herontwikkelen in twee aparte winkelruimtes. Hierdoor zijn respectievelijk de winkels Fahrenheitstraat 642 (140 m2) en Fahrenheitstraat 644 (200 m2) ontstaan.

In Fahrenheitstraat 642 heeft Bakkerij Segaar zijn intrede gedaan. Een zeer gerenommeerde bakkerij uit Den Haag. Hier is een nieuw concept neergezet met speciaal Hubertus brood. http://www.hubertusbrood.nl/

In Fahrenheitstraat 644 is een 200m2 casco winkelruimte opgetrokken die zeer geschikt is voor nieuw verhuur. Door het zoveel mogelijk weghalen van alle binnenwanden en kolommen ontstaat een zo optimaal mogelijke verhuurbare eenheid.

Bijzonder aan dit project was de uitstekende samenwerking tussen huurder en verhuurder.

Adres Fahrenheitstraat 642-644 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 265.000,-
Jaar uitvoering 2012-2013
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco & deel afbouw

 


Fahrenheitstraat 494

In opdracht van een Investeringsmaatschappij heeft Bravenboer Management bestaande winkels volledig gerevitaliseerd naar 2 opnieuw ingedeelde varianten. Dit is een zeer complexe en ingrijpende transformatie geweest, waardoor de winkelstraat enorm in kwaliteit is gestegen.

Bijzonder aan dit project waren de hoeveelheid constructieve stempelwerken en de kilo’s staal verwerkt in deze constructie.

 

Adres Fahrenheitstraat 494 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 370.000,-
Jaar uitvoering 2011-2012
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco


Fahrenheitstraat 560

In opdracht van Koemans Vastgoed BV heeft Bravenboer Management de bestaande winkel aan de Fahrenheitstraat 560 volledig gerenoveerd. Door een zeer enthousiaste en betrokken opdrachtgever krijgt een bestaand pand uit de jaren ’30 weer zijn oorspronkelijke identiteit terug.

Bijzonder aan dit project is een zeer gemotiveerde opdrachtgever, die de mogelijkheden aangrijpt om het winkelgebied te doen herleven en bereid is om vastgoed in ere te renoveren.

 

Adres Fahrenheitstraat 560 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 140.000,-
Jaar uitvoering 2010-2011
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco


Kerklaan 77

Bravenboer Management is door een particuliere opdrachtgever benaderd om het totale bouwmanagement te verzorgen een ingrijpende verbouwing van een bestaande woning.

De totale woning is tot op de fundering verwijderd, waarna met een eigentijds bouwteam een volledig nieuwe woning is opgetrokken.

Adres Kerklaan 77 te De Lier
Project Nieuwbouw Woonhuis
Projectomvang € 550.000,-
Jaar uitvoering 2013-2014
Betrokkenheid Projectmanagement Nieuwbouw