loader image

Het Groene Paleis

In opdracht van Rokin 65 BV heeft Bravenboer Management een van de meest toonaangevende en markante gebouwen op het Rokin te Amsterdam mogen transformeren naar een nieuwe Horeca concept.   

 Het NRC gebouw heeft zo’n eigen identiteit dat het een uitdaging was om voor de opdrachtgever juist hier op de b.g.g. een nieuw horeca concept uit te rollen. N.a.v. het voorlopig ontwerp van architect Prast & Hoofd heeft Bravenboer Management i.s.m. de opdrachtgever en Frans van Hooijdonk Lichtontwerp hier heel eigen draai aan gegeven.  

De locatie op het Rokin bleek een logistieke uitdaging die voor veel creatieve oplossingen heeft gezorgd. Tijdens dit bijzondere en intensieve proces hebben we hier een unieke prestatie geleverd.  

 Bijzonder aan dit project was de intensiteit en zeer korte bouwtijd, complexiteit en logistieke uitdagingen.   

 

Adres Rokin 65 te Amsterdam
Project Retail – Horeca en evenement
Projectomvang €950.000,-
Jaar uitvoering 2017
Betrokkenheid Projectmanagement incl. aansturing ontwerp en lichtconcept


Wijn en Beleving – Fase 1 en 2

Wijn en Beleving is een nieuw concept op de Dam 40 te Schiedam. De uniciteit van deze wijn bar gaat verder dan alleen het schenken van de wijnen per glas. Het concept maakt dat de beleving van de klant verder gaat dan allen het drinken van een goed glas wijn. Om dit te ervaren zult u echt zelf eens langs moeten gaan.  

De samenvoeging van de 2 panden t.b.v. de uitbreiding heeft Bravenboer in 2015 volbracht en zal medio Q1- 2018 de toevoeging van het achterhuis eveneens begeleiden.

 

Adres Dam 40 te Schiedam
Project Transformatie en samenvoegen bestaande horeca
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2015 (2018 volgt fase 3)
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering


Wijn en Beleving – Fase 3

Na het afronden van Fase 1 (samenvoeging van twee panden) is per januari 2018 begonnen aan de ontwikkeling van de twee panden aan de Dam 40-42 en deze verder door te ontwikkelen tot het nieuwe concept van Wijn en Beleving.  

De huidige wijnbar van Linda en Herbert Herreur zal een volledige upgrade en transformatie ondergaan, waarna een ieder naast de wijnen per glas ook kan genieten van heerlijke vers gemaakte hapjes. Dit maakt de “Beleving” compleet.  

Bravenboer Management heeft deze transformatie mogen realiseren. Er is tijdens een intensief proces een prachtige nieuwe beleving in het centrum van Schiedam gerealiseerd. 

Van ontwerp, tot uitvoering en ontwikkeling heeft Bravenboer Management de nodige en professionele ondersteuning gehad van: 

– Gemeente Schiedam m.b.t. twee subsidie trajecten 

– Punt 7 – Frans van Hooijdonk Lichtontwerp 

– My Label – Ontwerp en 3D visualisatie 

– Vito Bouw – Gevel renovatie 

Adres Dam 40-42 te Schiedam
Project Retail samenvoeging – ontwerp en transformatie 
Projectomvang €100.000,-
Jaar uitvoering 2018
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal


Fahrenheitstraat 642-644

img1270

In opdracht van een Investeringsmaatschappij heeft Bravenboer Management een plan ontwikkeld om een bestaande winkel te herontwikkelen in twee aparte winkelruimtes. Hierdoor zijn respectievelijk de winkels Fahrenheitstraat 642 (140 m2) en Fahrenheitstraat 644 (200 m2) ontstaan.

In Fahrenheitstraat 642 heeft Bakkerij Segaar zijn intrede gedaan. Een zeer gerenommeerde bakkerij uit Den Haag. Hier is een nieuw concept neergezet met speciaal Hubertus brood. http://www.hubertusbrood.nl/

In Fahrenheitstraat 644 is een 200m2 casco winkelruimte opgetrokken die zeer geschikt is voor nieuw verhuur. Door het zoveel mogelijk weghalen van alle binnenwanden en kolommen ontstaat een zo optimaal mogelijke verhuurbare eenheid.

Bijzonder aan dit project was de uitstekende samenwerking tussen huurder en verhuurder.

Adres Fahrenheitstraat 642-644 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 265.000,-
Jaar uitvoering 2012-2013
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco & deel afbouw

 


Fahrenheitstraat 494

In opdracht van een Investeringsmaatschappij heeft Bravenboer Management bestaande winkels volledig gerevitaliseerd naar 2 opnieuw ingedeelde varianten. Dit is een zeer complexe en ingrijpende transformatie geweest, waardoor de winkelstraat enorm in kwaliteit is gestegen.

Bijzonder aan dit project waren de hoeveelheid constructieve stempelwerken en de kilo’s staal verwerkt in deze constructie.

 

Adres Fahrenheitstraat 494 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 370.000,-
Jaar uitvoering 2011-2012
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco


Fahrenheitstraat 560

In opdracht van Koemans Vastgoed BV heeft Bravenboer Management de bestaande winkel aan de Fahrenheitstraat 560 volledig gerenoveerd. Door een zeer enthousiaste en betrokken opdrachtgever krijgt een bestaand pand uit de jaren ’30 weer zijn oorspronkelijke identiteit terug.

Bijzonder aan dit project is een zeer gemotiveerde opdrachtgever, die de mogelijkheden aangrijpt om het winkelgebied te doen herleven en bereid is om vastgoed in ere te renoveren.

 

Adres Fahrenheitstraat 560 te Den Haag
Project Verbouwing winkelruimte
Projectomvang € 140.000,-
Jaar uitvoering 2010-2011
Betrokkenheid Projectmanagement verbouwing casco