VISSPECIALISTEN

Visspecialist Oleron

In opdracht van een Oleron Visspecialist (Jan Barnhoorn) heeft Bravenboer Management een 3e viswinkel mogen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.  

Jan Barnhoorn gaat deze nieuwe uitdaging aan met zijn vrouw Fiona Hoek en zullen een prachtige winkel runnen in Heemstede. De liefde die Jan heeft voor verse en eigengemaakte producten is voelbaar tijdens het hele proces. 

Met dank aan de juiste bouwteam leden hebben we met een eigen ontwerp, lichtconcept en inmiddels ruime ervaring in de Visbranche Jan Barnhoor een eigen identiteit mogen geven. 

Bijzonder aan dit project was de uitstekende samenwerking binnen het opgetrokken bouwteam en de zeer snelle bouwtijd 

 

Adres Zandvoortselaan 167 te Heemstede
Project Totaal concept Viswinkel
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2018
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering 


Visspecialist Martin den Heijer

Visspecialist Martin den Heijer is geopend vanaf oktober 2017 en gevestigd in de Fahrenheitstraat te Den Haag. Martin in een specialist bij uitstek en blinkt uit in zijn haring en vooral verse vis. Naast hem staat zijn vrouw Helene die samen met hem de drijvende krachten zijn voor deze bijzonder mooie viswinkel.  

Bravenboer Management heeft het vertrouwen van de fam. Den Heijer gekregen, om met het inmiddels eigen geworden Cross-over concept deze viswinkel te ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.   

Ook hier hebben wij middels ons eigen ontwerpteam een unieke viswinkel in Den Haag mogen neerzetten. Het interieur, materiaal en samenhang tussen verkoop en horeca maakt deze winkel tot een eenheid.  

 

Adres Fahrenheitstraat 656 te Den Haag
Project Aankoop, transformatie  en ontwikkeling van de winkelruimte naar Viswinkel 
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2015
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering


Visspecialist Stevenshof

Visspecialist Stevenshof is een jonge en dynamische viswinkel in het winkelcentrum Stevenshof te Leiden Zuid. De viswinkel wordt gerund door de gebroeders Hoek uit Katwijk. Deze ongelooflijk enthousiast broers weten met hun drive deze winkel in korte tijd op de kaart te zetten met kwaliteit en een uniek concept.

Bravenboer Management heeft het vertrouwen van de familie Hoek gekregen om met een eigen Cross-over concept deze, inmiddels 2e, viswinkel te mogen ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren.

 

Met een eigen ontwerpteam bestaande uit een Architect, Lichtontwerper, Huisstijladviseur, Interieur leverancier (vries-/koel). Bakoven leverancier en een goede opdrachtgever hebben wij, mede door goede management, een totaal nieuw concept weten neer te zetten.

 

Adres Stevensbloem 163 te Leiden
Project Transformatie casco winkelruimte naar Viswinkel
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal incl. ontwerp & uitvoering