PARTICULIEREN

Woonvilla – Amstelveen

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Bravenboer een prachtig jaren ’30 woning in Amstelveen mogen transformeren tot een compleet nieuwe woonvilla. Door het toepassen van ons bouwteam model hebben wij een prachtig eindresultaat mogen behalen die op het niveau van uitvoering en kosten zijn geslaagd.  

De goede samenwerking tussen bouwteam en opdrachtgever hebben hier voor gezorgd. Zonder deze cohesie was dit eindresultaat niet mogelijk. Met dank aan Cor Koper bouwbedrijf te Heerhugowaard.

 

Adres Amstelveen
Project Transformatie jaren ’30 woning
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Woonvilla – Utrecht

Voor een particuliere opdrachtgever heeft Bravenboer een prachtig kantoorpand uit het jaar 1905 in Utrecht mogen “terug” transformeren naar een nieuwe woonvilla. Door wisselwerking tussen opdrachtgever en bouwmanagement is er een prachtig eindresultaat ontstaan.  

De goede samenwerking tussen opdrachtgever en Bravenboer hebben gezorgd voor een schitterende woning. Zonder deze wisselwerking had dit niet kunnen worden volbracht.

 

Adres Utrecht
Project Transformatie woning uit jaar 1905
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2016 – 2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Woonvilla – Scheveningen

Bravenboer Management heeft voor een particulieren opdrachtgever een prachtige woonvilla uit het jaar 1905 mogen transformeren. Het bouwteam is er in geslaagd om de wensen van de klant via de architect naar de werkelijkheid over te halen. Hierdoor heeft het pand weer de status die het verdiend.  

Met dank aan de bouwteamleden:  Gosker Ontwerp en architectuur – Thibouw – Scheffers Elektrotechnisch installateur & Janssen Klimaat installatie  

 

Adres Scheveningen
Project Transformatie woning uit jaar 1905
Projectomvang NVT
Jaar uitvoering 2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal & uitvoering


Woonhuis – Kerklaan 77

Bravenboer Management is door een particuliere opdrachtgever benaderd om het totale bouwmanagement te verzorgen een ingrijpende verbouwing van een bestaande woning.

De totale woning is tot op de fundering verwijderd, waarna met een eigentijds bouwteam een volledig nieuwe woning is opgetrokken.

Adres Kerklaan 77 te De Lier
Project Nieuwbouw Woonhuis
Projectomvang € 550.000,-
Jaar uitvoering 2013-2014
Betrokkenheid Projectmanagement Nieuwbouw