loader image

52° Noord – Jachthaven Paviljoen Amsterdam

52 Noord B.V. is een jonge en enthousiaste Amsterdamse ontwikkelaar die bijzondere plekken creëert. Het ambitieuze en ondernemende team heeft een frisse kijk op gebieds- en projectontwikkeling, met een hart voor de watersport. Door het binnenhalen van een tender van de Gemeente Amsterdam aan de Spaklerweg / Korte Ouderkerkerdijk heeft 52 Noord deze unieke locatie aan het water weten te transformeren. Openkele minuten varen van de grachten is door 52 Noordeen stadshaven met honderd ligplaatsen i.c.m. een eigentijds horecapaviljoen met groot terras herrezen. George Marina zorgt hier voor een fantastische sfeer en uiteraard een heerlijke lunch, borrel, diner alsook privé-evenementen.

Bravenboer Management is benaderd om zicht toe te voegen als totaal management binnen het ontwerp team en als opdrachtgever. Door het unieke Cross-over concept van Bravenboer Management zijn klant–budget & planning als afbouw samengevoegd. Dit heeft geresulteerd in een uniek gebouw op een unieke locatie.

 

Adres Spaklerweg 10 te Amsterdam
Project Realisatie Jachthaven Paviljoen
Projectomvang € 2.500.000,-
Jaar uitvoering 2016-2017
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal


 EBLO seatings

lreblo0638EBLO Seating B.V. is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in het leveren van chauffeursstoelen voor alles wat rijdt en vaart. EBLO heeft voor alle zittende werkplekken een passende oplossing.

Door de jaren heen en door wat schaalvergroting was het niet meer mogelijk de activiteiten voort te zetten in hun bedrijfspand in Krimpen a/d IJssel.

Bravenboer Management is benaderd om als totaal management op te treden en mee te denken over alternatieven voor uitbreiding, nieuwbouw of verhuizing naar een bestaand pand. Na het opstellen van verschillende scenario’s met bijpassende Investeringsbegrotingen is uiteindelijk gekozen voor een verhuizing met bijpassende verbouwing in combinatie met nieuwbouw.

Dit heeft geleid tot de aankoop van het oude Pullman Matrassen kantoor en de loods op het industrieterrein de Geer te Zwijndrecht. Daar verrijst door het toepassen van een uniek bouwteamconcept het nieuwe hoofdkantoor van EBLO Seating BV.

Adres Schrijnwerkersstraat 10 te Zwijndrecht
Project Revitalisering Kantoor en Loods
Projectomvang € 1.200.000,-
Jaar uitvoering 2013-2015
Betrokkenheid Projectmanagement Totaal