loader image

OPDRACHTGEVER CENTRAAL

 

Wij acteren zogezegd op verschillende vlakken.

We zoomen in op onderdelen van het bouwproces met pasklare (ad hoc) oplossingen; en wij dragen antwoorden aan bij bouwopgaven die vragen om meer complexe, oplossingsgerichte methodes.

Onze meerwaarde ligt altijd in de protectie van het belang van de opdrachtgever.

Zo realiseren wij met onze manier van werken een substantiële kostenreductie.

Een besparing tot 15% op de bouwkosten is reëel.

DESKUNDIG

 

Bravenboer Management in bouwprojecten treedt binnen het bouwproces op namens de opdrachtgever.

De wensen van de investeerder laten wij aansluiten bij het beschikbare budget, in samenhang met een strakke procesbewaking.

VEELZIJDIG & TRANSPARANT

 

Onze activiteiten zijn veelzijdig.

Wij faciliteren onder meer bouwdirectie, totale projectbegeleiding, bouwkundige opnamen rapporten (BOR), meerjaren onderhoudsplannen (MOP) en Programma’s van Eisen.

Bouwpartners als architecten, constructeurs & adviseurs staan wij bij tijdens de calculatie, voorbereiding- en uitvoeringsfase. Dit doen wij exclusief in belang van de opdrachtgever. Of het nu gaat om bouw- en kwaliteitscontrole op microniveau, Design & Build, Bouwteam of totale vertegenwoordiging opdrachtgever.

Elke particuliere, zakelijke of overheidsinvesteerder heeft bij ons de mogelijkheid om ontwerp en uitvoering te implementeren voor woning- en utiliteitsbouw. Dit geldt voor zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie.( Onze transparante en directe werkwijze met de investeerder rendeert.