PROJECTEN

Retail

Bravenboer Management is sinds de oprichting in 2008 niet alleen bezig met het ontwikkelen en verbouwen van vastgoed. Het uitwerken van de ideeën van een klant hoort daar ook bij.

Overheid en gemeentes

De overheid en verschillende gemeentes hebben ook het oog op Bravenboer Management laten vallen. Een voorbeeld hiervan is een brug die in het Duitse plaatsje Havelberg is gebouwd. Maar ook het Mesdag Museum te Den Haag

IMG_2289

Particulier

Bravenboer Management heeft in de loop der jaren veel panden van particulieren mogen verbouwen of transformeren. Van oude grachtpanden tot nieuwbouw en woonvilla’s.

Visspecialisten

Sinds 2015 is Bravenboer Management bekend in de wereld van vis(specialisten). Met een eigen totaalconcept heeft Bravenboer Management meerdere visspeciaalzaken mogen maken, van ontwerp tot oplevering (Turn-Key).

Exclusieve projecten

Geen project is Bravenboer Management te complex. Uw project is onze zorg en dat geldt ook voor minder gebruikelijke projecten zoals het jachthavengebouw George Marina aan de Spaklerweg te Amsterdam.

Real Estate & Development

Het Cross-over model van Bravenboer Management biedt ontwikkelaars en investeringsmaatschappijen de kans hun business- en verdien model te verbeteren.